PYYDYSMERKIT VUODELLE 2024

Pyydysmerkki Oy:n omistaja on vaihtunut toukokuussa 2017. Uudet Omistajat ovat Kari ja Sanna Hellman.
Toiminta jatkuu kuten aikaisemmin uusissa tiloissa. Soitamme takaisin arkisin 48 tunnin sisällä, jos emme pysty vastaamaan puheluun heti.


Vuoden 2024 pyydysmerkin väri on vaalean sininen. Merkit on valmistettu kestävästä 100% kierrätettävästä muovista ja oma kiinnityslenkki takaa, ettei merkki irtoa. Merkki on tehty 100 % kierrätettävästä muovista.

Pyydysmerkki Oy:n toimitukset ovat nopeat ja luotettavat ja merkkien hinta edullinen. Merkkien lisäksi toimitamme varoitus- ja takavarikkomerkkejä, tarkistusmerkkejä, kalastuksen valvojan käsinauhoja sekä kalastuskäyttöön suunniteltuja, itsejäljentäviä kuittivihkoja.

”Jatkuva tilaus” -asiakkaana merkkitilauksenne toimitetaan Teille ilman eri tilausta myös seuraavina kalastusvuosina. Näin hyödytte edullisesta kestotilaushinnastostamme. Jos haluatte muuttaa tai perua tilauksen, sen täytyy tehdä 6-8 viikkoa ennen toimitusajankohtaa. Toimitettua pakettia ei saa palauttaa lähettäjälle.

Tilaukset voitte tehdä täyttämällä tilauslomakkeen verkkokaupassamme, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pyydysmerkki.fi tai soittamalla numeroon 050 528 5720. Puhelimessa palvelemme teitä maanantaista-perjantaihin.


Jatkuva tilaus -asiakkaitamme pyydämme ilmoittamaan mahdolliset muutokset tilauksiin hyvissä ajoin, eli 6-8 viikkoa ennen toimituspäivää.


Vi betjänar även på svenska.


Merkkiterveisin,

Kari ja Sanna Hellman

Noudatamme uutta GDPR lakia. Vi följer den nya GDPR lagen.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)
    Lisätty ostoskoriin